неділя, 20 лютого 2022 р.

СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

 Світлій пам'яті Героїв Небесної Сотні в закладах Публічної бібліотеки Вороновицької селищної ради пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.

Долучаючись до вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні Публічна бібліотека Вороновицької селищної ради презентувала книгу "Небесна сотня".

У бібліотеці с.Гуменне представлена фотовиставка " Дух нескореної волі" та проведена інформаційна година " Ніколи не згасне у небі Вкраїни сузір'я "Майдан". На заході вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за нашу рідну землю, за Україну. Героям слава!

У бібліотеці с.Шендерів проведена година пам’яті «Герої не вмирають".
Майстер клас «Паперові янголи» проведений у бібліотеці с.Тростянець.

Відеопрезентація «Герої не вмирають», була представлена у бібліотеці с.Обідне,

У бібліотеці села Побережне до Дня Героїв Небесної сотні створено відеопрезентацію «А сотню вже зустріли небеса» і проведено годину історичних повідомлень «Янголи памяті». Захід доповнювала виставка-інсталяція "Небесна Сотня - то в серцях вогонь, що гаряче палав за УКРАЇНУ".

Виставка інсталяція «Сотня небесна хай в небо злетить!» та інформаційна година «Вільні творять майбутнє» була проведена у бібліотеці с. Довгополівка.

У бібліотеці с.Марківка представлена книжкова виставка «Янгели Майдану».

Виставка-пам'ять "Герої навіки, яких забути не можна" представлена у бібліотеці с.Воловодівка.

У с.Жабелівка представлена виставка-реквієм" На варті наших душ - Небесна Сотня".




Немає коментарів:

Дописати коментар