субота, 4 червня 2022 р.

ДІТЯМ СВІТУ - СОНЦЕ Й МИР

 Під таким гаслом 3 червня біля маєтку Можайського до Міжнародного Дня захисту дітей відбувся захід, який організували працівники культури : Публічна бібліотека, Дитяча школа мистецтв та Центр культури та дозвілля.

Голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько завітав на захід із солодощами та привітав дітей та усіх присутніх з Днем захисту дітей.
В цей день особливо гостро піднімається питання дитинства, а значить майбутнього у всесвітньому масштабі. Сьогодні, у ІІІ тисячолітті, через повномасштабне вторгнення рашистських загарбників на нашій землі, тисячі дітей не мають можливості нормально жити, розвиватися, вчитися і лікуватися. За 100 днів війни загинула 261 дитина.
До Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рфпроти України, учасники заходу вшанували загиблих діток хвилиною мовчання і долучилися до АКЦІЇ "АНГЕЛИ СВІТЛА". 261 стрічку було повішено на деревах в пам'ять про тих діток, які більше ніколи не зможуть прийти на різноманітні дитячі свята.

На заході "Дітям світу - сонце й мир" до уваги дітей та дорослих були представлені найрізноманітніші локації : Фотозона, аквагрим для дітей та усіх охочих, малюнок на асфальті,долоньки на мапі України та концертно-ігрова програма.
По закінченні заходу усі діти пригощалися солодощами.
Так хочеться бачити всіх дітей нашої країни веселими, щасливими, радісними, бо живемо ми у вільній країні, яка зветься Україна.







Немає коментарів:

Дописати коментар