вівторок, 22 листопада 2022 р.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 листопада 2022 року Україна вдев'яте в умовах війни відзначатиме День Гідності та Свободи. Цього дня з інтервалом у дев’ять років розпочалися два наймасовіші протести в сучасній Україні: у 2004 році – Помаранчева революція, у 2013-му – Революція Гідності.

Свобода та гідність були та є тими цінностями, за які виходили й гинули люди на Майдані. Свободу та гідність сьогодні захищають і виявляють українські воїни та цивільні громадяни.
Тож, віримо, що дух свободи, ті чесноти та цінності, які гартувалися на Майданах, приведуть Україну до перемоги. Будьмо єдині, сильні, звитяжні! Пам’ятаймо свою історію, вшановуймо наших Героїв, плекаймо відважні ЗСУ!
До Дня Гідності та Свободи  Публічна бібліотека та бібліотеки громади підготували книжкові виставки, інформаційні години, година пам'яті.

У нашій бібліотеці  користувачі  ознайомилися з книжковою виставкою "Герої сучасності" та переглянули малюнки, які намалювали користувачі бібліотек громади.

У бібліотеці с. Гуменне була представлена ілюстрована виставка "Гордиться серце: Слава Україні! Героям слава!-журиться душа" та годину пам'яті "Небесна Сотня як птахи в небо поплили...".

У бібліотеці с. Довгополівка пройшла інформаційна година "Наш дух не зламати"



У бібліотеці с. Марківка було оформлено ілюстровану виставку "Герої не вмирають"

У бібліотеці с. Побережне була представлена книжково-ілюстрована виставка та година історичних повідомлень "Вистояли на майдані-переможемо у війні" 



 




У бібліотеці с. Тростянець пройшла година пам'яті «Україна-країна нескорених, тільки вільні творять майбутнє»






Немає коментарів:

Дописати коментар