вівторок, 1 вересня 2020 р.

СВЯТО "ПРОЩАВАЙ ЛІТО"

      Ось і закінчилось чарівне та веселе літо,  позаду канікули. Напередодні 1 вересня бібліотека зібрала своїх читачів на свято "Прощавай літо". Цьогоріч воно пройшло дещо в незвичному форматі.  Нажаль, в умовах карантину, ми не мали змоги зібрати усіх бажаючих, тому запросили лише переможців. 

  Так, у конкурсі «Читаємо у кадрі» І місце зайняли сестри Тімотіни Анна та Евеліна, ІІ місце - Ніщук Софія та Володимир, ІІІ місце - Шевчук Дарина.

  Конкурс "Читацький марафон". І місце зайняла Гречанюк Єлизавета, ІІ місце виборола Пацюк Софія, ІІІ місце у вихованки ЗДО «Веселка» Федоренко Анастасії.
 Подяки, за активну участь у конкурсах, отримали читачі – Кузьміч Злата, Безпалько Ілля, Мисліцькі Людмила та Діана, Татарінцева Софія, Делікатний Іван та Мартинюк Мар’яна. Усі учасники були нагороджені грамотами та отримали подарунки.
   Для урочистого привітання переможців були запрошені: Голова Вороновицької ОТГ Ковінько О.Г. та начальник відділу культури Волощук В.М. За традицією,по закінченню свята, усіх присутніх частували солодощами, від  Олександра Генадійовича Ковінько. 



Немає коментарів:

Дописати коментар