середа, 2 червня 2021 р.

ДИТИНСТВО - ЩАСЛИВА ПОРА

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Вороновицькою бібліотекою було організовано дитяче свято «Дитинство-щаслива пора» до якого долучилися : Вороновицька школа мистецтв, Вороновицький будинок культури та Комарівський сільський клуб.

Для дітлахів та усіх присутніх був підготовлений святковий концерт із піснями у виконанні:  Евеліни Тімотіної та хору Вороновицької ДШМ «ДоМіСольки», Софії Пацюк, Сніжани та Валерії Сірохи, Мирослави Губар,  Анастасії Дядюнь, Валентини Бевз, зразкового аматорського фольклорного ансамблю «Викрутаси». Гарний настрій дарували своїми танцями  зразковий хореографічний колектив «Перлина» та хореографічний колектив «Крок до зірок» . Малеча  із задоволенням брали участь у іграх та конкурсах.

Приємно, що діти отримали море задоволення емоційний заряд енергії і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок  протягом всього заходу, панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.








Немає коментарів:

Дописати коментар