вівторок, 22 червня 2021 р.

ЗАВТРА БУЛА ВІЙНА



 Минають десятиліття… народжуються і виростають нові покоління. Але в пам'яті народній ніколи не згасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі.

Неділя. 22 червня 1941 року. Мирний день відпочинку. Мільйонам людей назавжди врізався в пам'ять перший день Великої Вітчизняної війни, чорною тінню фашистської навали, димом пожеж, смертю і руїнами. І враз, обернувся довгими роками страждань. 80 років потому ми відзначаємо 22 червня День скорботи та шанування пам’яті жертв війни.
З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни у бібліотеці відбувся вечір - зустріч"Завтра була війна". На зустріч завітав ветеран Великої Вітчизняної війни Андрій Мартинович Микитюк. Спогадами своїх батьків про лихоліття війни ділилися голова ветиранської організації Квятковська Валентина Василівна, племінник Героя Радянського Союзу Олійника Г.М. Олійник Леонід Васильович, Нагорна Валентина Володимирівна,Третьякова Елеонора Григорівна, Голоскевич Олександра Іванівна.
Присутні на зустрічі отримали слова привітань та музичні дарунки від ансамблю "Берегиня", Возного Леоніда та Нікітенко Інни.

Немає коментарів:

Дописати коментар