вівторок, 5 липня 2022 р.

БІБЛІОПІКНІК "НА БІБЛІОТЕЧНІЙ ГАЛЯВИНІ"

 Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.

Працівники Публічної бібліотеки для  найактивніших читачів організували справжній бібліотечний пікнік. 

Діти скуштували різномaнітні книжкові «чaстування» з цікавими нaзвами: "коктейль казковий" (відгадування загадок); "десерт фірмовий" (гра в цікаві ігри );  "асорті на чарівному книжковому килимі" (перегляд книг ).

І звичайно, який же пікнік проходить без ласощів?  У кожної дитини була можливість смакуючи солодощами поділитись враженнями від відпочинку та прочитаного.

Бібліопікнік проминув непомітно, весело і цікаво. Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя Публічної бібліотеки, коли користувачі змогли проявити свої здібності, отримати радість від спілкування з друзями і розважитися на всі сто відсотків.

 








Немає коментарів:

Дописати коментар