четвер, 7 липня 2022 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО

 Літо період відпочинку, канікул та відпусток. Але це не стосується бібліотек, адже літо – найгарячіша пора для працівників книгозбірень. Нові ідеї,  куточки читання під відкритим небом, краєзнавчі екскурсії, тематичні зустрічі, акції з читання  – це далеко не весь перелік літніх задумок від бібліотек.

Працівники бібліотек-філій    впродовж літніх канікул підготували багато цікавих ідей для змістовного дозвілля дітей:

До свята ІВАНА КУПАЛА у бібліотеці-філії с.Шендерів був проведений захід на якому бібліотекар, Людмила Писаренко, ознайомила дітей із звичаями і традиціями Івана Купала, а саме: плели віночки, проводили різні ігри та розваги.



Бібліотека-філія с. Тростянець провела ряд заходів приурочених святу Івана Купала одному з найзагадковіших традиційних свят.
Плели традиційні купальські вінки, малювали диво-квітку купальської ночі. Бібліотекар, Жанна Чернюк, пригощала чаєм з чар-зілля.


На дворі спека. А в бібліотеці -філії с.Гуменне прохолодно і затишно. Бібліотекар, Олена Ємець, вже в котре проводила майстер-клас з користувачами бібліотеки. Виготовляли іграшки із помпонів. Весела, дружелюбна атмосфера допомагала у роботі.





Немає коментарів:

Дописати коментар